Angstbogen

100,00 DKK
295,00 DKK
Du sparer: 195,00 DKK
Lager: På lager

Når angsten rammer, kan den lamme følelser, tanker og handlinger. Årsagen til angsten er oftest ukendt. Man kan ikke helt præcist sætte en finger på, hvorfor man er angst; hvor angsten kommer fra. Men der er noget at gøre ved det. Angstbogen giver et detaljeret indblik i angsten og dens konsekvenser.

Køb sammen med
Beskrivelse

Angst kan lamme følelser, tanker og handinger. Alle mennesker kender til angst, men ikke mindre end 350.000 danskere lider af sygelig angst i løbet af et år. 

Angstbogen indeholder den nyeste viden om angst: den normale og den eksistentielle angst, eksamensangst, fobier og panikangst samt OCD og alle de andre former for angst, der kan ses hos børn, voksne og ældre. Der er grundige beskrivelser af angstens symptomer og diagnoser, årsager og behandlingsformer, psykologiske og medicinske, og hvad personen selv og familien kan gøre.

Bogen beskriver også, hvad angstsygdomme betyder for den enkelte i forhold til arbejdslivet, og hvilke konsekvenser det har for samfundsøkonomien. Bogen er skrevet af en tværfaglig gruppe af eksperter: psykiatere, psykologer, socialrådgivere m. fl. Den henvender sig bredt til mennesker med angst; pårørende, fagfolk af enhver kategori, og ikke mindst til alle, der gerne vil vide mere om de former for angst, vi kan møde hos os selv eller vores nærmeste.

Forfatter: Jes Gerlach
Udgivelsesår: 2009
Sider: 328
Forlag: Psykiatrifondens Forlag
Udgave: 1. udgave, 4. oplag
ISBN: 9788790420659
Andre købte også