Saml tankerne

195,00 DKK
Lager: På lager

"Mens jeg sidder til møderne, kan jeg godt forstå, hvad der bliver sagt, men når jeg går derfra er det hele væk" - Bodil. "Jeg ved godt at det måske lyder mærkeligt, men min største succes i løbet af det seneste år er, at jeg har fået lavet rutiner for, hvornår jeg vasker tøj" - Carina. Træn dine kognitive færdigheder med en dosis struktur og rutiner fra Louise Meldgaard Bruun.

Køb sammen med
Beskrivelse

Har du svært ved at huske? Mister du overblikket? Taber du tråden i en samtale? Glemmer du, hvad du er i gang med? Vi kan alle indimellem opleve kognitive vanskeligheder, hvis vi er trætte eller pressede. Det går som regel over igen efter en pause eller en god nats søvn. Anderledes er det i forbindelse med psykiske sygdomme eller problemer. Har du været syg af depression, angst eller stress, kan du have kognitive vanskeligheder, længe efter at du blevet erklæret rask igen  - og efter at symptomer som tristhed og uro er forsvundet. 

Kognitive vanskeligheder forveksles ofte med dovenskab og manglende evne til at tage sig sammen - måske både af dig selv og af pårørende eller kolleger. Du kan træne dine kognitive færdigheder og dermed håndtere eller minimere de kognitive vanskeligheder. I denne bog kan du læse om, hvad kognitive vanskeligheder er, hvordan de viser sig, hvorfor de opstår, og hvad du selv kan gøre for at håndtere dem; hjemme, på jobbet eller på uddannelsen.

Bogen giver også gode råd til, hvordan du taler med andre om dine vanskeligheder. Og der er gode råd til pårørende. 

Forfatter: Louise Meldgaard Bruun
Udgivelsesår: 2014
Sider: 91
Forlag: Psykiatrifondens Forlag
Udgave: 1. udgave, 2. oplag
ISBN: 9788790420840
Andre købte også
spacer