Spiseforstyrrelser

75,00 DKK
Lager: Ikke på lager

Bogen beskriver spiseforstyrrelser med fokus på symptomer og behandling. Bogen henvender sig til fagpersoner, og til mennesker der er berørt af en spiseforstyrrelse, og deres pårørende.

Køb sammen med
Beskrivelse

Spiseforstyrrelser er psykiske sygdomme, hvor forholdet til mad, krop og spisning er så forstyrret, at det går ud over ens sundhed og sociale liv.  Man skelner typisk mellem anoreksi, bulimi og tvangsoverspisning, men der findes næsten lige så mange kombinationer af spiseforstyrrelsessymptomer, som der er mennesker med spiseforstyrrelser.

Spiseforstyrrelser behandles primært med psykoterapi, men også med fysioterapi, kropsterapi og diætistbehandling. For at komme ud af en spiseforstyrrelse skal man også have fokus på vægt, mad og spisning – og på det enkelte menneskes særlige situation.

Bogen beskriver forskellige former for behandling til børn og unge, voksne, gravide, og personer med autismespektrum-forstyrrelser. Bogen henvender sig til fagfolk i psykiatrien, til mennesker der har en spiseforstyrrelse, og til deres pårørende.

Forfatter: Lene Kiib Hecht m. fl.
Udgivelsesår: 2012
Sider: 143
Forlag: Psykiatrifondens Forlag
Udgave: 1. udgave, 1. oplag
ISBN: 978-87-90420-83-3
Andre købte også
spacer