Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER FOR PSYKIATRIFONDENS WEBSHOP

Webshoppen butik.psykiatrifonden.dk ejes og drives af Psykiatrifonden CVR-nr. 1917 4883, Hejrevej 43, 2400 København NV tlf.: 3929 3909, email: pf@psykiatrifonden.dk.

Disse salgs- og leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer, tilmeldinger til arrangementer og støtte til Psykiatrifondens arbejde.

Når du handler i Psykiatrifondens webshop, modtager du en ordrebekræftelse, der oplyser om antal og art af den vare, tilmelding eller type af støttemedlemskab eller donation, du har bestilt. Af ordrebekræftelsen vil den samlede pris alt inklusive ligeledes fremgå.

Betaling
I Psykiatrifondens webshop kan du betale med Dankort og internationale kreditkort. Alle priser på varer er inklusive moms. Vi tager forbehold for prisændringer, idet de anførte priser gælder, så længe lager haves.

Det er muligt at få fremsendt en elektronisk faktura ved oplysning af EAN-nr.

Dette websted anvender DIBS. Alle kortbetalinger foregår i samarbejde med Nets, og kortinformationerne sendes med sikker SSL-kryptering.

Levering
Alle bestillinger leveres med Post NORD som B-Post. Vores normale leveringstid er 10 hverdage. Ved spidsbelastning kan leveringstid dog være lidt længere. Hvis du ønsker varen leveret til en anden leveringsadresse, kan du oplyse denne, når du går til kassen i webshoppen. Psykiatrifonden tager forbehold for udsolgte varer. Vi leverer ikke til Færøerne, Grønland og udlandet.

Fragt
Psykiatrifonden sender alle breve og pakker med Post Danmark. Standard fragtpris er 49 kr. Fragtprisen fremgår af din indkøbskurv og din ordrebekræftelse. Fragtprisen er baseret på Post Danmarks takster.

Retur og fortrydelsesret
Du har 14 dages fortrydelsesret på alle varer fra den dag, du modtager varen. Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du give os en utvetydig meddelelse herom ved at sende en email til pf@psykiatrifonden.dk. Varen skal være afsendt inden 14 dage, og du har pligt til at returnere varen i væsentligt samme stand og mængde, som den oprindelig er modtaget, meget gerne i originalemballagen.

Du skal selv betale for returforsendelsen, og vi anbefaler, at varen sendes retur som pakke. Derved erstatter Post Danmark indholdets værdi, hvis den skulle bortkomme.

Varen skal returneres til:
Psykiatrifonden
Hejrevej 43
2400 København NV

Ønsker du pengene retur, vil det lette vores ekspedition, hvis du samtidig med opgivelsen af dit navn og adresse sender følgende oplysninger om dit pengeinstitut:

  • Bankens navn
  • Registreringsnummer (4 cifre)
  • Kontonummer (10 cifre)

Ved afbud til kurser og uddannelser mindre end 14 dage før kursusdagen vil kursusafgiften stadig blive opkrævet.

Der er ingen fortrydelsesret ved støttemedlemskab og donationer. 

Reklamation

Du har 2 års reklamationsret. Hvis du modtager en forkert eller defekt vare, skal du reklamere inden for rimelig tid – normalt max 2 måneder. Giv os venligst besked om din reklamation ved at sende en e-mail til pf@psykiatrifonden.dk. Herefter skal du returnere varen til Psykiatrifonden, Hejrevej 43, 2400 København NV. Vi betaler din udgift til forsendelse. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købesummen tilbage, ligesom vi tager forbehold for udsolgte varer.

Psykiatrifondens almindelige brugerbetingelser
Psykiatrifondens behandling af personoplysninger sker i overensstemmelse med god databehandlingsskik og gældende lovgivning.

Spørgsmål
Har du spørgsmål om varer og bestillinger, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 3929 3909 eller email pf@psykiatrifonden.dk