Psykiatrifonden

Beklager, det emne, du leder efter, er ikke tilgængelig i øjeblikket.

Forfatter Af Jes Gerlach
Målgruppe Fagpersoner, Pårørende, Berørt af psykisk sygdom
Emne Angst
Udgivet 2008
Sider 304
Forlag Psykiatrifondens Forlag, 1. udgave, 2. oplag
ISBN 9788790420659

Angst kan lamme følelser, tanker og handinger. Alle mennesker kender til angst, men ikke mindre end 350.000 danskere lider af sygelig angst i løbet af et år. 

"Angstbogen" indeholder den nyeste viden om angst: den normale og den eksistentielle angst, eksamensangst, fobier og panikangst samt OCD og alle de andre former for angst, der kan ses hos børn, voksne og ældre. Der er grundige beskrivelser af angstens symptomer og diagnoser, årsager og behandlingsformer, psykologiske og medicinske, og hvad personen selv og familien kan gøre. Bogen beskriver også, hvad angstsygdomme betyder for den enkelte i forhold til arbejdslivet, og hvilke konsekvenser de har for samfundsøkonomien. 

Bogen er skrevet af en tværfaglig gruppe af eksperter: psykiatere, psykologer, socialrådgivere m. fl. Og den henvender sig bredt til mennesker med angst, pårørende, fagfolk af enhver kategori og ikke mindst til alle, der gerne vil vide mere om de former for angst, vi alle kan møde hos os selv eller vores nærmeste. 

Vores normale leveringstid er 5-7 hverdage. 

Vi leverer med PostNord. Fragt koster 29 kr.

Relaterede produkter

Privat medlemskab

Bliv støttemedlem

Støt Psykiatrifondens arbejde med et fast månedligt – eller årligt – bidrag. Så er du med til at sikre, at færre bliver psykisk syge og flere kommer sig. Du får fuldt fradrag for din støtte.
Læs mere

Bog

Mindfulness - Ny revideret udgave

Af Lone Fjorback

Bogen guider dig ved øvelser og overvejelser gennem et meditationsforløb over 9 uger.

Pris

kr. 195,00

Læs mere

Bog

Godt at vide om angst

Af Psykiatrifonden

Denne minibog er den første i Psykiatrifondens bogserie Godt at vide om. Bogen er både for dig, der har angst og for dig, der er pårørende

Pris

kr. 50,00

Læs mere