Psykiatrifonden

Mere end 20 stk på lager

Emne Mindfulness, Selvhjælp
Sider 0
Forlag Psykiatrifondens Forlag

Tre bøger med viden og konkrete øvelser til at styrke dine kognitive færdigheder, holde fokus på nuet og undgå at følelserne løber af med dig.

Saml tankerne er en bog om de kognitive vanskeligheder, der ofte viser sig i forbindelse med angst, stress og depression. Bogen giver dig konkrete øvelser til, hvordan du gennem struktur og rutiner træner dine kognitive færdigheder.

Mindfulness-meditation er en bevidst måde at skærpe og fastholde opmærksomheden på den øjeblikkelige oplevelse. At være til stede i nuet, snarere end at hænge fast i ting, som er sket, eller som vi ønsker vil ske. Dette giver Mindfulness bogen en introduktion til.

Det kan være svært at forstå, hvor følelserne præcist kommer fra, hvad de betyder, og ikke mindst hvordan man skal håndtere dem. Det handler Lev med dine følelser om.

Vores normale leveringstid er 5-7 hverdage. 

Vi leverer med PostNord. Fragt koster 29 kr.

Relaterede produkter

Bog

Bogpakke: Angst

En bogpakke med fakta om angst, konkrete øvelser til at styrke dine kognitive færdigheder og en meget personlig fortælling om at leve med angst.

Pris

kr. 315,00

Læs mere

Bog

Bogpakke: Følelser

To bøger, der giver viden om følelser og hjælp til bedre at forstå, hvordan du kan håndtere bestemte følelser og mønstre - også når livet er svært.

Pris

kr. 315,00

Læs mere