Beklager, det emne, du leder efter, er ikke tilgængelig i øjeblikket.

Forfatter Af Pia Skadhede
Målgruppe Pårørende
Emne Pårørende
Udgivet 2008
Sider 189
Forlag Psykiatrifondens Forlag, 1. udgave, 1. oplag
ISBN 9788790420635

Det er en livsopgave at leve tæt på et menneske med borderline eller psykopati. Herhjemme er der ca. 10.000 mennesker i hver gruppe, så vi vil alle møde det på et tidpunkt. Men mange går med problemerne i stilhed. Man skilter ikke med, at man har en voldelig mand med psykopatiske træk eller en ustabil datter med borderline.

I bogen "Livet tæt på" træder 8 pårørende til en person med enten borderline eller psykopati frem og fortæller hvordan livet er. De fortæller om hverdagen, om udfordringerne og opturene, om mødet med det danske sundhedsvæsen, om tabuerne og de svære samtaler og om hvordan man passer på sig selv i forløbet. Bogen giver samtidig ekspertviden om hvad sygdommene er, hvorfor de opstår og hvordan det kan behandles - og vigtigst af alt - hvordan skal man forholde sig, hvis man er pårørende?

Relaterede produkter

Privat medlemskab

Bliv støttemedlem

Støt Psykiatrifondens arbejde med et fast månedligt – eller årligt – bidrag. Så er du med til at sikre, at færre bliver psykisk syge og flere kommer sig. Du får fuldt fradrag for din støtte.
Læs mere

Bog

Angstbogen

Af Jes Gerlach

En tværfaglig gruppe af eksperter angriber det lidt abstrakte begreb "angst" og sætter ord på de mange forskellige former for angst.

Pris

kr. 295,00

Læs mere

Bog

Skizofreni og andre psykoser

Af Jes Gerlach

Med afsæt i en bog om skizofreni fra 1997, følger denne bog op på, hvor vi står på psykoseområdet i dag.

Pris

kr. 100,00

Læs mere

Bog

Ældre og psykisk sygdom

Povl Riis m. fl.

Bogen fortæller om de specielle udfordringer som hører med til psykisk sygdom hos ældre.

Pris

kr. 75,00

Læs mere