Psykiatrifonden

Mere end 20 stk på lager

Forfatter Af Merete Nordentoft m. fl.
Målgruppe Fagpersoner, Pårørende
Emne Børn og unge
Udgivet 2009
Sider 270
Forlag Psykiatrifondens Forlag, 1. udgave, 2. oplag
ISBN 9788790420680

Psykose, herunder skizofreni, er en alvorlig psykisk sygdom, der oftest bryder ud i ungdomsårene. I de seneste år er der sket en væsentlig og positiv udvikling af behandlingsmulighederne, særligt i kraft af tidlig og intensitv behandling, social indsats og inddragelse af patientens pårørende. 

Bogen giver overblik over de psykotiske tilstande og deres symptomer, og den beskriver grundigt veldokumenterede behandlingsmetoder for unge med skizofrenilignende psykoser. De er samlet i en tidlig og intensiv specialindsats i psykiatrien, der er målrettet unge med psykose, under navnet OPUS.

I et lettilgængeligt sprog beskrver bogen de enkelte elementer i behandlingen, og den giver mange eksempler, råd og vejledninger - henvendt både til læger, ansatte i socialpsykiatrien, socialrådgivere og andre fagfolk samt ikke mindst patienter og pårørende. 

Vores normale leveringstid er 5-7 hverdage. 

Vi leverer med PostNord. Fragt koster 29 kr.

Relaterede produkter

Privat medlemskab

Bliv støttemedlem

Støt Psykiatrifondens arbejde med et fast månedligt – eller årligt – bidrag. Så er du med til at sikre, at færre bliver psykisk syge og flere kommer sig. Du får fuldt fradrag for din støtte.
Læs mere

Bog

Skizofreni og andre psykoser

Af Jes Gerlach

Bogen beskriver skizofreni og andre psykoser og kommer bl.a. rundt om symptomer, årsager, behandling og recovery.

Pris

kr. 100,00

Læs mere

Bog

Recovery

Inden for de sidste par år, er der sket paradigmeskifte indenfor psykiatrien. Nemlig recovery - hvilket vi ikke har et rigtig godt ord for på dansk. Oversat betyder det "at komme sig"...

Pris

kr. 25,00

Læs mere