kr. 100,00

Prisen er per deltager

Kategori Foredrag
Emne Pårørende, Personlighedsforstyrrelse, Psykiatri
Instruktør Karen Fastrup og Anne Lindhardt
Start 2019-02-14 17:00
Slut 2019-02-14 18:30
Målgruppe Privatperson, Fagperson, Pårørende
Sted Psykiatrifonden
Adresse Hejrevej 43
Postnummer 2400
By Købehavn NV

Vi ved ikke så meget andet om, hvad der foregår i menneskers sind, end det vi får fortalt. Derfor er en bog som denne guld værd. Den besidder en høj litterær kvalitet og et indhold, der gør læserne klogere på sindet set indefra.  Ved at hæve noget af mystikken og gøre det ubegribelige ved en psykose til noget, der kan fortælles, er den med til at afstigmatisere psykiske sygdomme - og det er fortsat hårdt tiltrængt.

Det er Karen Fastrups 6. roman. Hun har altid skrevet og trukket på stof, der havde et personligt præg, men aldrig så direkte som i denne autofiktion.  Hun siger selv: ”Jeg havde et voldsomt stof, som var mig selv og det, jeg så og hørte. Men som romanforfatter gav det kun mening for mig at formidle det stof skønlitterært, at give det romanens form og sprog. Derfor havde jeg ikke anden mulighed, end at vælge den autofiktive romanform, fordi den spænder over det personlige og det fiktive”.

Det er lykkedes for os i Psykiatrifonden at få Karen Fastrup til at holde et foredrag med efterfølgende diskussion.

 

Der venter en stor oplevelse. 

Der er gratis parkering i gården. Henvend dig i receptionen på 2. sal for en parkeringslicens. 

Spørgsmål omkring foredraget kan rettes til Maria Kristensen på mtk@psykiatrifonden.dk.

Relaterede produkter

Privat medlemskab

Bliv støttemedlem

Støt Psykiatrifondens arbejde med et fast månedligt – eller årligt – bidrag. Så er du med til at sikre, at færre bliver psykisk syge og flere kommer sig. Du får fuldt fradrag for din støtte.
Læs mere