kr. 6.250,00

Prisen er per deltager

Kategori Kursus, Andre arrangementer
Emne Skizofreni, Personlighedsforstyrrelse, Psykiatri, Psykologi
Start 2019-04-24 09:30
Slut 2019-04-25 15:00
Målgruppe Fagperson
Sted Psykiatrifonden, Kbh. Prisen er inkl. moms
Adresse Hejrevej 43, 2. sal
Postnummer 2400
By København NV.

Borderline, ængstelig evasiv, dyssocial og paranoid personlighedsstruktur er betegnelser for nogle af de forskellige typer af personlighedsforstyrrelser. Fælles for de forskellige personlighedsforstyrrelser er, at de særligt giver sig til kende i relationen til andre mennesker.

Dette kan give en række udfordringer ikke blot for personen med personlighedsforstyrrelsen, men i høj grad også for den professionelle samarbejdspartner.

Psykiatrifondens nye kursuskoncept klæder dig på til at varetage de svære samtaler gennem en kombination af teori og praksis. Kurset kræver ingen særlige forudsætninger.

Kursets første dag består i en praksisnær indføring i, hvad der kendetegner de forskellige personlighedsforstyrrelser samt i andre elementer, der har betydning for den gode samtale.

Kursets anden dag er en træningsdag, hvor skuespiller Ole Hinsch med udgangspunkt i deltagernes egne cases, vil træne og øve de vanskelige samtaler med kursusdeltagerne. Forudsætning for deltagelse er derfor, at man har forberedt en beskrivelse af en svær samtale, man gerne vil blive klogere på. Dette uanset, at vi langt fra, når alle cases igennem.

 

Den professionelle samtale med personer med personlighedsforstyrrelser er ofte udfordrende og vanskelig at gå til. Psykiatrifonden tilbyder nu et nyt kursus, der kombinerer teori med en masse praktiske øvelser og rollespil, hvor man vælge at blive trænet og få feedback af sine medkursister. Kurset ledes af chefpsykolog Ditte Charles og skuespiller Ole Hinsch.

 

Prisen er inkl. forplejning og materialer, som bliver udleveret på første undervisningsdag.

 

Kontakt koordinator Fie Bak Johansson på fbk@psykiatrifonden.dk, hvis du har spørgsmål til kurset.