kr. 3.125,00

Prisen er per deltager

Instruktør Chefpsykolog Ditte Charles
Start 2019-12-06 09:00
Slut 2019-12-06 15:00
Målgruppe Fagperson
Sted Psykiatrifonden, København
Adresse Hejrevej 43, 2. sal
Postnummer 2400
By København NV.

Borderline, ængstelig evasiv, dyssocial og paranoid personlighedsstruktur er betegnelser for nogle af de forskellige typer af personlighedsforstyrrelser. Fælles for de forskellige personlighedsforstyrrelser er, at de særligt giver sig til kende i relationen til andre mennesker.

Dette kan give en række udfordringer ikke blot for personen med personlighedsforstyrrelsen, men i høj grad også for den professionelle samarbejdspartner.

Psykiatrifondens kursuskoncept klæder dig på til at varetage de svære samtaler. Kurset kræver ingen særlige forudsætninger.

Kursets består i en praksisnær indføring i, hvad der kendetegner de forskellige personlighedsforstyrrelser samt i andre elementer, der har betydning for den gode samtale.

Den professionelle samtale med personer med personlighedsforstyrrelser er ofte udfordrende og vanskelig at gå til.  Psykiatrifonden tilbyder kursus, der klæder dig på til at varetage de svære samtaler. Kurset ledes af chefpsykolog Ditte Charles.

Kurset afholdes mandag den 28. oktober.

 

Prisen er inkl. forplejning og materialer, som bliver udleveret på undervisningsdagen.

Prisen på kurset er inkl. moms

 

Kontakt koordinator Fie Bak Johansson på fbk@psykiatrifonden.dk eller telefon 2036 4144, hvis du har spørgsmål til kurset.

 

Psykiatrifonden forbeholder sig ret til at aflyse kurset hvis der ikke er tilstrækkeligt tilmeldte.