Privat medlemskab

Bliv støttemedlem

Støt Psykiatrifondens arbejde med et fast månedligt – eller årligt – bidrag. Så er du med til at sikre, at færre bliver psykisk syge og flere kommer sig. Du får fuldt fradrag for din støtte.
Læs mere

Erhvervsmedlemskab

Bliv erhvervsmedlem

Vis at I er en organisation, der tager socialt ansvar. Som er erhvervsmedlem er I med til at styrke psykisk trivsel i Danmark. Samtidig kan I få en række konkrete fordele.
Læs mere

Donation

Donation

Dit bidrag er med til at hjælpe børn og voksne med psykisk sygdom - og sikre at færre bliver syge. Du får fuldt fradrag for din støtte.
Læs mere

Donation

Mærkedage

Støt Psykiatrifondens arbejde i stedet for gaver eller blomster når der er en særlig anledning, fx en fødselsdag, bryllup, jubilæum eller andre mærkedage
Læs mere

Donation

Mindegave

Ved en mindehøjtidelighed kan det være den afdødes eller de pårørendes ønske, at deltagerne giver et bidrag til Psykiatrifonden i stedet for blomster.
Læs mere

Donation

Samtalegave - Rådgivningen

Ikke alle har en at tale med, når livet er svært. Når du støtter med en samtalegave, bidrager du til, at vi kan hjælpe mennesker, der har det psykisk svært gennem vigtige samtaler i Rådgivningen.
Læs mere

Donation

Samtalegave - Børnegrupper

For børn af forældre med en psykisk sygdom kan det betyde alt at tale med andre i samme situation. Når du støtter med en samtalegave, bidrager du til, at børn af forældre med psykisk sygdom kan få hjælp i en samtalegruppe.
Læs mere