Måske er det største ønske i forbindelse med en fødselsdag, et bryllup, et jubilæum eller andre mærkedage at støtte Psykiatrifondens arbejde i stedet for gaver eller blomster. Eller i forbindelse med en mindehøjtidelighed kan det være den afdødes eller de pårørendes ønske, at deltagerne giver et bidrag til Psykiatrifonden i stedet for blomster. Sådan kan en særlig begivenhed være anledning til at give en håndsrækning til mennesker med psykisk sygdom.

 

Sådan gør du

Arrangerer du en mærkedag eller en mindehøjtidelighed, så kontakt Irene Koch Rasmussen på ikr@psykiatrifonden.dk og fortæl om begivenheden.

Bed gæsterne eller deltagerne om at indbetale bidrag på Psykiatrifondens konto:

Reg.nr. 3001

Konto nr. 4777170708

Hvis gæsterne eller deltagerne anfører nedenstående oplysninger på indbetalingen, så sender Psykiatrifonden efterfølgende en tak til hovedpersonen for begivenheden eller nærmeste pårørende og oplyser, hvem der har givet bidrag:

Oplysninger ved mærkedage

  • Anledning og dato for begivenheden 
  • Navn og adresse på fødselaren eller hovedpersonen for begivenheden 
  • Dit eget navn 

Oplysninger ved mindegaver

  • Navn på afdøde 
  • Navn og adresse på nærmeste pårørende 
  • Dit eget navn

Donation

Donation

Dit bidrag er med til at hjælpe børn og voksne med psykisk sygdom - og sikre at færre bliver syge. Du får fuldt fradrag for din støtte.
Læs mere

Donation

Mærkedage

Støt Psykiatrifondens arbejde i stedet for gaver eller blomster når der er en særlig anledning, fx en fødselsdag, bryllup, jubilæum eller andre mærkedage
Læs mere

Donation

Mindegave

Ved en mindehøjtidelighed kan det være den afdødes eller de pårørendes ønske, at deltagerne giver et bidrag til Psykiatrifonden i stedet for blomster.
Læs mere