Psykiatrifonden

Giv en donation eller fast bidrag

En stor tak til dig, der gerne vil give en donation eller fast månedligt bidrag. Du bidrager med vigtig støtte til mennesker med psykisk sygdom. Du kan donere her.

Donationer fra mærkedage

Din fødselsdag, dit bryllup, jubilæum eller anden mærkedage kan gøre en stor forskel for Psykiatrifondens arbejde. Så hvis du er hende eller ham, der ønsker sig donationer til en god sag i stedet for gaver eller blomster – så skriv til os for at donere din mærkedag. Din særlige dag kan blive en særlig gave til mennesker med psykisk sygdom.

Sådan gør du
Skriv meget gerne til Stine Bang på stb@psykiatrifonden.dk og fortæl os om begivenheden.
Bed gæsterne eller deltagerne om at indbetale bidrag via MobilePay 40170

•Du kan også lave en online indsamling – så kan du takke dine gæster direkte og pengene kommer til os helt automatisk.

Hvis gæsterne eller deltagerne anfører deres oplysninger på indbetalingen, og hvem der er hovedpersonen, så sender Psykiatrifonden efterfølgende en stor tak til vedkommende.

Donationer fra mindehøjtidelighed, bisættelse eller begravelse

Hvis man som pårørende ønsker, at deltagerne giver et bidrag til Psykiatrifonden i stedet for blomster, så kan man bruge alle de samme måder til at indbetale eller indsamle donationerne til en mindegave.

Man kan også indbetale via bank på:
Danske Bank - 
3001 - 4777170708. 

En stor tak fra til dig der har besluttet at give i anledning af en mærkedag eller som mindegave. Vi er rigtigt taknemmelige for at få gaver; særligt når du har besluttet at undvære gaver selv. Og vi er meget rørt, når nogen vælger at gøre en særlig forskel for mennesker med psykisk sygdom ved en af livets allersværeste begivenheder. 

Du er meget velkommen til at skrive til stb@psykiatrifonden.dk eller ringe 30314869, hvis der er noget, vi kan hjælpe med i forhold til mærkedage eller mindegaver.