Støt hver måned
Årlig støtte
kr.
kr. 275

Som støttemedlem får du Psykiatrifondens blad 4 gange om året. Derudover får du 10% rabat på bøger i vores webshop. Du kan gå til webshoppen her

Når du støtter Psykiatrifondens arbejde, kan du få fuldt skattefradrag for din støtte - op til i alt 15.900 kr. i 2018. Samlevende ægtefæller kan få hvert sit fradrag. For at opnå fradrag skal du oplyse dit cpr-nummer.

Psykiatrifonden har pligt til at indberette dit bidrag til SKAT. Det kan du ikke selv gøre.

Du kan støtte Psykiatrifondens arbejde på mange måder. Du kan give en donation her i webshoppen. Men du kan også donere et beløb via MobilePay (23 100 399) eller SMS PSYK til 1231 (50 kr. + alm. SMS takst). 
Du kan læs mere 
her.

Relaterede produkter

Donation

Donation

Dit bidrag er med til at hjælpe børn og voksne med psykisk sygdom - og sikre at færre bliver syge. Du får fuldt fradrag for din støtte.
Læs mere

Donation

Mindegave

Ved en mindehøjtidelighed kan det være den afdødes eller de pårørendes ønske, at deltagerne giver et bidrag til Psykiatrifonden i stedet for blomster.
Læs mere

Erhvervsmedlemskab

Bliv erhvervsmedlem

Vis at I er en organisation, der tager socialt ansvar. Som er erhvervsmedlem er I med til at styrke psykisk trivsel i Danmark. Samtidig kan I få en række konkrete fordele.
Læs mere

Donation

Mærkedage

Støt Psykiatrifondens arbejde i stedet for gaver eller blomster når der er en særlig anledning, fx en fødselsdag, bryllup, jubilæum eller andre mærkedage
Læs mere