Psykiatrifonden
Støt hver måned
Årlig støtte
kr.
kr. 275

Som støttemedlem får du Psykiatrifondens blad 4 gange om året. Derudover får du 10% rabat på bøger fra Psykiatrifondens Forlag.

 

Hvis du vil have fuldt fradrag for din støtte, skal du opgive dit CPR-nummer. Men det er frivilligt.

Du skal kun opgive dit CPR-nummer, hvis du vil have fuldt fradrag for din støtte.

Når du støtter Psykiatrifondens arbejde, kan du få fuldt skattefradrag for din støtte - op til i alt 16.600 kr. i 2020. Samlevende ægtefæller kan få hvert sit fradrag. For at opnå fradrag skal du oplyse dit cpr-nummer i følgende format 123456-7890. Husk bindestreg.

Psykiatrifonden har pligt til at indberette dit bidrag til SKAT. Det kan du ikke selv gøre.

Du kan støtte Psykiatrifondens arbejde på mange måder.

 

Du kan give en donation her i webshoppen. Men du kan også donere et beløb via MobilePay 40170

Relaterede produkter

Donation

Donation

Dit bidrag er med til at hjælpe børn og voksne med psykisk sygdom - og sikre at færre bliver syge. Du får fuldt fradrag for din støtte.
Læs mere

Donation

Mindegave

Ved en mindehøjtidelighed kan det være den afdødes eller de pårørendes ønske, at deltagerne giver et bidrag til Psykiatrifonden i stedet for blomster.
Læs mere

Erhvervsmedlemskab

Bliv erhvervsmedlem

Vis at I er en organisation, der tager socialt ansvar. Som er erhvervsmedlem er I med til at styrke psykisk trivsel i Danmark. Samtidig kan I få en række konkrete fordele.
Læs mere

Donation

Mærkedage

Støt Psykiatrifondens arbejde i stedet for gaver eller blomster når der er en særlig anledning, fx en fødselsdag, bryllup, jubilæum eller andre mærkedage
Læs mere