Psykiatrifonden

Mere end 20 stk på lager

Forfatter Af Bo Møhl m. fl.
Målgruppe Studerende, Fagpersoner
Emne Psykiatri, Psykologi
Udgivet 2013
Sider 464
Forlag Psykiatrifondens Forlag, 1. udgave, 2. oplag
ISBN 9788790420819

Omkring 2-300.000 danskere går hvert år i psykoterapeutisk behandling. Mange kommer med at konkret problem, som de vil have hjælp til, andre søger behandling for psykiske problemer eller egentlig psykisk sygdom.

Spørgsmålet er, hvem man skal vælge, når man søger en terapeut. Bogen beskriver de forskellige terapeutiske retninger, og hvilke retninger, der passer til hvilke problemstillinger og diagnoser. Den beskriver også, hvad man skal være opmærksom på, når man vælger en psykoterapeut. Det mest afgørende for at få udbytte af psykoterapi er interessant nok ikke terapeutens uddannelse og retning, men derimod menneskelige egenskaber som empati, varme og rummelighed - viser forskning.

Bogen giver et klart og overskueligt overblik over, hvad psykoterapi er, og hvordan den praktiseres, og den beskriver de mest anvendte og anerkendte retninger inden for moderne psykoterapi.

Bogen henvender sig til alle, der ønsker at vide mere om psykoterapi og til fagfolk og studerende, der ønsker et overblik over psykoterapiens mange retninger og anvendelsesområder.

Vores normale leveringstid er 5-7 hverdage. 

Vi leverer med PostNord. Fragt koster 29 kr.

Relaterede produkter

Privat medlemskab

Bliv støttemedlem

Støt Psykiatrifondens arbejde med et fast månedligt – eller årligt – bidrag. Så er du med til at sikre, at færre bliver psykisk syge og flere kommer sig. Du får fuldt fradrag for din støtte.
Læs mere

Bog

De psykiatriske diagnoser

Af Aksel Bertelsen, Povl Munk-Jørgensen og Per Bech

Her får både fagpersoner og andre interesserede en lettilgængelig gennemgang af de psykiatriske diagnoser, vi bruger i dag.

Pris

kr. 200,00

Læs mere

Bog

Saml tankerne

Af Louise Meldgaard Bruun

Bogen hjælper dig med at håndtere de kognitive vanskeligheder, der kan opstå efter angst, stress og depression.

Pris

kr. 195,00

Læs mere

Bog

Depression - symptomer, årsager og behandling

Af Jes Gerlach

Stor fagbog som grundigt beskriver symptomer, årsager, forebyggelse og behandling. Bogen henvender sig både til mennesker med depression, deres pårørende og fagpersoner.

Pris

kr. 250,00

Læs mere

Bog

Recovery

Inden for de sidste par år, er der sket paradigmeskifte indenfor psykiatrien. Nemlig recovery - hvilket vi ikke har et rigtig godt ord for på dansk. Oversat betyder det "at komme sig"...

Pris

kr. 25,00

Læs mere