Psykiatrifonden

Her finder du tidligere numre af det populære støttemedlemsblad Psykiatri-Information. Køb det med sammen med en bog eller bare for sig selv. Al overskud går til arbejdet for et godt liv til flere.

HUSK! Alle støttemedlemmer får Psykiatri-Information i postkassen fire gange om året - og derudover rabat på udvalgte vare i vores webshop.

Bog

Det gode forældreskab

Selvom vi udvikler os hele livet, peger al forskning på, at oplevelser og påvirkninger i vores barndom har den allerstørste betydning for, hvordan vi udvikler os som personer.

Pris

kr. 25,00

Læs mere

Publikationer

Det gode arbejdsliv

Psykiatrifonden har en væsentlig del af æren for den åbenhed og viden, der findes. Og vi fortsætter sporet med oplysning og åbenhed med fokus på det gode liv med psykisk sygdom på arbejdsmarkedet. Kulturen er en af de mange veje til fortælling og fortolkning.

Pris

kr. 30,00

Læs mere

Bog

Livskriser

Livskriser er noget, vi alle før eller siden oplever. Krise betyder forandring eller vendepunkt, og livskrisen er en del af vores liv. Vi kan ikke komme uden om den, men med den rette hjælp...

Pris

kr. 25,00

Læs mere

Bog

Forebyg psykisk sygdom

Er du flydende i forebyggelse, eller er det rent volapyk for dig?

Pris

kr. 25,00

Læs mere

Bog

Lighed i sundhed

I temaet ”Lighed i sundhed” sætter vi spot på nogle af de store og små forskelle, der er på, hvordan sundhedsvæsenet møder mennesker med fysisk og psykisk sygdom. Vi ser også nærmere på hvordan uligheden kommer til udtryk i samfundet...

Pris

kr. 25,00

Læs mere

Bog

Recovery

Inden for de sidste par år, er der sket paradigmeskifte indenfor psykiatrien. Nemlig recovery - hvilket vi ikke har et rigtig godt ord for på dansk. Oversat betyder det "at komme sig"...

Pris

kr. 25,00

Læs mere

Publikationer

Se mig som den jeg er - ikke min sygdom

I denne udgave af Psykiatri-Information skal vi både møde Sebastian Klein og en tur forbi den norske ungdomsserie SKAM.

Pris

kr. 30,00

Læs mere

Publikationer

Jagten på den bedste behandling

Nu jagter Psykiatrifonden den bedste behandling. Derudover får du en reportage fra Rådgivningen og møder Camilla Kjems, der fortæller om kampen mod angst og depression.

Pris

kr. 30,00

Læs mere

Publikationer

Fra barn til ung til voksen

Kunsten at holde sig mentalt sund gennem livets faser og nye begyndelser.

Pris

kr. 30,00

Læs mere

Bog

Arbejdsliv, stress og trivsel

Hvordan kan vi ruste unge og ældre til et arbejdsliv, og hvordan kan vi bidrage til, at arbejdspladserne bliver mere rummelige?

Pris

kr. 25,00

Læs mere