Bedre Selvtillid

75,00 DKK
Lager: Ikke på lager

Vi indgår i sociale sammenhænge gennem hele livet. Fællesnævneren for social velfærd her indenfor er det personlige værktøj såsom selvtillid og selvværd. Disse er nemlig afgørende for, om de sociale situationer håndteres på en nedbrydende eller på en opbyggende måde. Personlige færdigheder udvikles gennem hele livet, og denne bog hjælper til at øge forståelsen af deres vigtighed, samt få indblik i en model for problemløsning.

Køb sammen med
Beskrivelse

Selvtillid og selvværd er vigtigt for livsglæden, robustheden og den sociale trivsel. Alle kan tvivle på sig selv, men for nogle bremser usikkerheden det, man inderst inde gerne vil. Lav selvtillid kan være et led i psykisk sygdom. Heldigvis er der hjælp at hente. Man kan styrke sin selvtillid og træne de sociale færdigheder. En god vej er den kognitive psykologi, både i professionel behandling og til personlig udvikling. 

Bogens metoder hjælper læseren med at blive klar over egne og andres ønsker og behov, følelser og tanker, med at ændre negative tanker og håndtere konflikter. Med andre ord: Blive mere psykisk robust, få mere selvtillid og blive en bedre problemløser.

Forfatter: Irene Henriette Oestrich
Udgivelsesår: 2016
Sider: 126
Forlag: Psykiatrifondens Forlag
Udgave: 2. udgave, 2. oplag
ISBN: 978-87-90420-69-7
Andre købte også