Psykoterapiens ABC

295,00 DKK
Lager: På lager

Forskning har vist at terapeutens menneskelige egenskaber har større betydning for vellykkede behandlingsforløb end terapeutens retning og uddannelse. Bogen her giver et overblik over forskellige retninger indenfor psykoterapien og hvilke retninger, der passer til hvilke problemstillinger. Derved får du en forståelse for, hvilke overvejelser der er vigtige at gøre dig, før du vælger terapeut.

Køb sammen med
Beskrivelse

Omkring 2-300.000 danskere går hvert år i psykoterapeutisk behandling. Mange kommer med et konkret problem, som de vil have hjælp til, og andre søger behandling for psykiske problemer eller egentlig psykisk sygdom. Spørgsmålet er, hvem man skal vælge, når man søger en terapeut. Bogen beskriver de forskellige terapeutiske retninger, og hvilke retninger, der passer til hvilke problemstillinger og diagnoser. Den beskriver også, hvad man skal være opmærksom på, når man vælger en psykoterapeut. 

Forskning viser, at det mest afgørende for at få udbytte af psykoterapi ikke er terapeutens uddannelse og retning, men derimod menneskelige egenskaber som empati, varme og rummelighed. Bogen giver et klart og overskueligt overblik over, hvad psykoterapi er, og hvordan den praktiseres Desuden beskriver den de mest anvendte og anerkendte retninger indenfor moderne psykoterapi.

Bogen henvender sig til alle, der ønsker at vide mere om psykoterapi, og til fagfolk og studerende, der ønsker et overblik over psykoterapiens  retninger og anvendelsesområder.

Forfatter: Bo Møhl m. fl.
Udgivelsesår: 2013
Sider: 176
Forlag: Psykiatrifondens Forlag
Udgave: 1. udgave, 2. oplag
ISBN: 9788790420819
Andre købte også