Styrkekort - et enkelt sæt 4.-6. klasse

75,00 DKK
Lager: På lager

24 kort med hver sin styrke og tilhørende beskrivelse. Kortene er et godt redskab til at sætte fokus på styrker og ressourcer hos børn og voksne i fx samtaler, undervisningssituationer og generelle trivselstiltag. Styrkekortene er udviklet i sundhedsfremmeprojektet TRIV NU i Psykiatrifonden. 

Køb sammen med
Beskrivelse

Et videnskabeligt arbejde har resulteret i en klassificerng af 24 universelle styrker. De 24 styrker indkredser dét, vi ofte sætter pris på hos andre og os selv. Når vi arbejder med styrkerne baner det vejen for positive emotioner, engagement, bedre relationer, en mere nuanceret selvforståelse og en større forståelse for andre. 

Styrkekortene kan bruges til mange forskellige øvelser, der stiller skarpt på dét, der fungerer bedst i individer og fællesskaber.

Et sæt styrkekort indeholder 24 kort, der hver repræsenterer en af de 24 karakterstyrker.

Styrkekortene er udviklet til at arbejde med børn og unges styrker. De er udviklet i samarbejde med Gnist (gnist.com). Alle styrkekort har billeder, der viser et glimt af en situation, hvor den pågældende styrke er i spil. På den anden side af kortet er der en kort tekst, som beskriver styrken. Teksten er en inspiration til at forstå, hvad den enkelte styrke indeholder.

For mere information, besøg dette produkts hjemmeside.

Andre købte også