Otte samtaler med Jes Gerlach

100,00 DKK
Lager: På lager

Psykiater og stifter af Psykiatrifonden Jes Gerlach taler i denne bog med Henning Jensen, Özlem Cekic, Raben og Nicole Rosenberg, Karing Garde, Knud Kristensen, Susanne Hansen, Jens Elbirk og Anne Lindhardt.

Køb sammen med
Beskrivelse

Psykiater og stifter af Psykiatrifonden Jes Gerlach taler i denne bog med Henning Jensen, Özlem Cekic, Raben og Nicole Rosenberg, Karing Garde, Knud Kristensen, Susanne Hansen, Jens Elbirk og Anne Lindhardt. Efter et langt arbejdsliv gør Jes Gerlach status over psykiatrien, dens udvikling og udfordringer, og over det vigtige arbejde med at formidle, at sygdomme i sindet kan ramme alle.

I bogen taler journalist, mag.art. Marie Louise Kjølbye med Jes Gerlach og ni personer, der alle på forskellig vis kender ham og er i berøring med psykiatrien. De ni samtalepartnere er udvalgt, så de dels repræsenterer forskellige grupper i psykiatrien: patienter, pårørende, fagfolk og politikere. Dels fortæller forskellige menneskelige historier med forskellige perspektiver. Endelig er alle otte en del af Jes Gerlachs lange arbejdsliv.

Gennem Jes Gerlach og de ni samtalepartneres øjne får vi et indblik i personlige og faglige oplevelser med psykiatrien. Bogen er et oprigtigt og levende indlæg i den vigtige og nogle gange svære debat om psykiatriens rolle, om behandling og årsager. Men bogen er også en række menneskelige møder, der handler om livet – både når det er godt, og når det er svært.

Forfatter: Marie Louise Kjølbye
Udgivelsesår: 2012
Sider: 133
Forlag: Psykiatrifondens Forlag
Udgave: 1. udgave, 1. oplag
ISBN: 978-87-90420-82-6
Andre købte også