Angstbogen

350,00 DKK
Lager: På lager

Denne solide fagbog beskriver de forskellige angstlidelser og deres symptomer. Desuden har bogen stor vægt på de mange nye behandlingsmuligheder. Den er redigeret af Nicole og Raben Rosenberg, som har bidraget til bogen sammen med en række andre førende eksperter på området.

Køb sammen med
Beskrivelse

Angstbogen beskriver de mange forskellige angstdiagnoser og deres symptomer og årsager. Angsten beskrives også ud fra et evolutionært, historisk og biologisk perspektiv, og der er kapitler om angst hos børn og angst hos ældre. Bogen gennemgår de mange nye behandlingsmuligheder, som både omfatter medicinsk behandling og en lang række forskellige terapiformer. Også elektronisk angstbehandling, det transdiagnostiske perspektiv og de pårørendes rolle er beskrevet.

Bogen er redigeret af to store kapaciteter på området: specialpsykolog Nicole K. Rosenberg og psykiater Raben Rosenberg. Kapitelforfatterne er alle væsentlige og engagerede fagpersoner med stor viden og erfaring fra deres arbejde med angstlidelser, primært i psykiatrien. Mellem kapitlerne er inspirerende uddrag fra skønlitteraturen, hvor angst spiller en rolle.

Angstbogen henvender sig til alle med interesse for angst: mennesker med angst, pårørende, fagpersoner og andre, der har med mennesker at gøre.

Forfatter: Nicole og Raben Rosenberg (red.)
Udgivelsesår: 2022
Sider: 372
Forlag: Psykiatrifondens Forlag
Udgave: 1. udgave, 1. oplag
ISBN: 978-87-90420-25-3
Andre købte også