Noter om Angst - lydbog

80,00 DKK
Lager: På lager

Få Noter om angst som lydbog med det samme! Læs mere om leveringen herunder.

I denne meget personlige bog giver radio- og tv-vært Signe Amtoft et sjældent indblik i, hvad angst er, og hvordan angst opleves. Gennem noter, erfaringer, betragtninger og interview – og med hjælp fra vennerne komiker Sofie Hagen, model Josefine Nielsen og aktivist Emma Holten og fra Søren Kierkegaard, Edvard Munch, Beyoncé og andre kloge mennesker, der ved noget om angst. Bogen byder på både filosofi og populærkultur foruden ærlige og personlige fortællinger, øvelser og meget mere

Køb sammen med
Beskrivelse

Indtalt af Signe Amtoft - en personlig og finurlig fortælling.

Lydbogen bliver leveret, så snart ordren er modtaget, og du vil få en ordrebekræftelse på email, hvor link til din lydbog er inkluderet. Da produktet leveres med det samme, er der heller ikke fortrydelsesret på lybogen.

Bemærk at lydbogen bliver leveret i en zip-mappe, som du kan downloade og pakke ud. Det anbefales at gøre det til desktop eller at bruge en app. Det er herefter muligt at overføre eller synkronisere med en mobil via fx iTunes, Google Music eller anden player. Mere information om format og størrelse herunder.

Forfatter: Signe Amtoft
Udgivelsesår: 2019
ISBN: 978-87-90420-97-0
Filformat: MP3
Filstørrelse: 249 MB
Andre købte også