Psykofarmaka

195,00 DKK
Lager: På lager

Bogen kommer hele vejen rundt om psykofarmaka, der gøres brug af i behandlingssystemet i dag. Bogen beskriver psykiske sygdomme, og hvilke psykofarmaka man anvender i behandlingen, virkninger og bivirkninger af disse samt fremtidsperspektiver.

Køb sammen med
Beskrivelse

Ny revideret og opdateret udgave af bogen Psykofarmaka. De fleste danskere vil på et eller andet tidspunkt i deres liv indtage nerve- eller sovemedicin. Psykofarmaka er en lettilgængelig bog om disse former for medicin. Bogen beskriver hovedgrupperne, hvordan de virker, og hvilke forholdsregler både læger og patienter skal tage, når psykofarmaka er en del af behandlingen. På den ene side er det en letlæst bog uden mange fremmedord, og på den anden side formidler bogen helt opdateret viden på feltet og de seneste forskningsresultater om de nyeste psykofarmaka. 

Psykofarmakologien er i rivende udvikling. Man ved mere og mere om de mekanismer, der er det biologiske grundlag for vores tanker og følelser. Signalstoffer, receptorer og nye måder at påvirke dem på. Eksempelvis har man i dag betydelig indsigt i, hvad der fremkalder de positive virkninger af antidepressiv medicin, og hvad der fremkalder bivirkninger. 

Bogen er skrevet for behandlere på ethvert niveau: læger, sygeplejersker, psykologer, plejepersonale og andre medarbejdere i psykiatrien. Den er også for særligt interesserede - brugere, pårørende, undervisere, politikere og presse, der har behov for reel viden om psykofarmaka.

Forfatter: Jes Gerlach m. fl.
Udgivelsesår: 2013
Sider: 369
Forlag: Psykiatrifondens Forlag
Udgave: 3. udgave, 2. oplag
ISBN: 9788790420703
Andre købte også
spacer