Psykose hos unge

50,00 DKK
Lager: På lager

Behandlingen af unge med psykose har i de seneste år oplevet en meget positiv udvikling. Det skyldes at man har oprettet en specialindsats, som tidligere end før og mere intensivt end tilbyder behandling til unge med tegn på psykoser. Bogen her henvender sig særligt til fagfolk, men også til patienter og pårørende, som ønsker indblik i sygdommen, dens behandlingsmuligheder og patienternes fremtid.

Køb sammen med
Beskrivelse

Psykose, herunder skizofreni, er en alvorlig psykisk sygdom, der oftest bryder ud i ungdomsårene. I de seneste år er der sket en væsentlig og positiv udvikling af behandlingsmulighederne, særligt i kraft af tidlig og intensitv behandling, social indsats og inddragelse af patientens pårørende.

Bogen giver overblik over de psykotiske tilstande og deres symptomer, og den beskriver grundigt veldokumenterede behandlingsmetoder for unge med skizofrenilignende psykoser. De er samlet i en tidlig og intensiv specialindsats i psykiatrien, der er målrettet unge med psykose, under navnet OPUS.

I et lettilgængeligt sprog beskriver bogen de enkelte elementer i behandlingen, og den giver eksempler, råd og vejledninger - henvendt både til læger, ansatte i socialpsykiatrien, socialrådgivere og andre fagfolk samt patienter og pårørende. 

Forfatter: Merete Nordentoft m.fl.
Udgivelsesår: 2009
Sider: 304
Forlag: Psykiatrifondens Forlag
Udgave: 1. udgave, 2. oplag
ISBN: 9788790420680
Andre købte også