Tæt på, men udenfor

245,00 DKK
Lager: På lager

Råd og viden om livet som pårørende til et menneske med psykisk sygdom

Mange pårørende oplever, at de er tæt på lidelsen, men alligevel står udenfor. De føler sig typisk forvirrede, magtesløse, vrede, angste og triste. Det belyser bogen bl.a. med sine mange personlige beretninger fra pårørende – både kendte og ukendte.

Køb sammen med
Beskrivelse

Tæt på, men udenfor er skrevet til dig, der er pårørende. Bogen er blevet til i et samarbejde mellem Gyldendal og Psykiatrifonden, som har været med til at kvalificere bogen fagligt. Den er skrevet af journalist Anna Bridgwater og psykolog Jens Einar Jansen og har desuden forord af psykiater Anne Lindhardt, som er tidligere formand for Psykiatrifonden.


Bogen indeholder den nyeste viden, forskning og psykolog-faglige indsigter i pårørendes krisereaktioner, tanker og handlemønstre. Og bogens mange personlige beretninger fra kendte og ukendte mennesker, som har været i berøring med psykisk lidelse, giver indblik i de store udfordringer ved at være pårørende. Samtidig giver beretningerne et blik ind i en tabubelagt verden. Forståelse og indsigt giver en form for lindring for de pårørende, viser forskningen – det samme gør viden om, hvordan personen, der er ramt af en psykisk lidelse, bedst støttes, samtidig med at den pårørende passer på sig selv og forstår, at det er afgørende at værne om sit eget helbred.

Forfatter: Jens Einar Jansen og Anna Bridgwater
Udgivelsesår: 2022
Sider: 264
Forlag: Gyldendal
Udgave: 1. udgave, 1. oplag
ISBN: 978-87-02301-7-48
Andre købte også