Værdier i praksis

10,00 DKK
Lager: På lager

Respekt, faglighed og ansvar er de tre værdier, der skal kendetegne psykiatrien i Danmark. Det har brugere, pårørende og professionelle valgt på baggrund af et udtalt ønske om at skabe sammenhæng i indsatsens for mennesker med psykisk sygdom. Implementeringen startede i 2001, hvor det fælles grundlag blev vedtaget ved lov. Bogen her dykker, gennem forklaringer, cases og øvelser, ned i hvordan man kan arbejde med værdierne i praksis.

Køb sammen med
Beskrivelse

De fælles værdier – respekt, faglighed og ansvar – skal kendetegne psykiatrien i Danmark og bygge bro mellem sektorer, behandlere, brugere, patienter og pårørende. Arbejdet med en sammenhængende indsats for den enkelte patient eller bruger starter i hverdagen. Værdierne bliver til i praksis. Det handler om, hvordan vi møder hinanden som mennesker, som patienter og pårørende og som professionelle og kolleger – hvordan vi kommunikerer og samarbejder, og hvordan kulturen er over hele linjen.

Denne undervisningsbog giver viden, redskaber, inspiration, opgaver og eksempler, der kan bruges til arbejdet med værdierne i praksis. Materialet er skrevet i et let tilgængeligt og brugsorienteret sprog. Det kan bruges af studerende f.eks. på sundheds- og socialuddannelserne og af ansatte i psykiatrien, der – enten selv eller i gruppe – vil arbejde med psykiatriens fælles værdier: respekt, faglighed og ansvar. 

Forfatter: Psykiatrifonden
Udgivelsesår: 2011
Sider: 48
Forlag: Psykiatrifondens Forlag
Udgave: 1. udgave, 1. oplag
ISBN: 9788790420758
Andre købte også